Unik molntjänst

Välj mellan All in Cloud, on-prem eller hybrid.

Modern teknik

Alltid uppdaterad med den senaste tekniken.

Inga inlåsningar

Äg din miljö. Inga inlåsningar, inga exilkostnader.

KLIENT SOM TJÄNST
– ETT EFFEKTIVT STÖD FÖR VERKSAMHETEN

Klientplattformen Retune Client är en helhetslösning för alla verksamheter som behöver frigöra tid och pengar genom automatiserade installationer, skalbarhet och förenklad infrastruktur. Medarbetarnas kan äntligen arbeta effektivare. Klientlösningen levereras sömlöst – bekymmersfritt för IT-organisationen och verksamheten.

Klientplattformen Retune Client är en helhetslösning för verksamheter som vill ha ordning och reda, effektivisera och ta kontroll över sin klientmiljö. Frigör tid och pengar genom automatiserade installationer, skalbarhet och förenklad infrastruktur.

ANGENÄM ANVÄNDARUPPLEVELSE

Användarna kan arbeta effektivare genom ökad flexibilitet och mobilitet. De slipper stressen som en omodern it-miljö skapar.

PARTNERSKAP MED EXPERTER

Vad behöver du fokusera på? Låt årets Microsoftpartner 2016 ta hand om resten. Så här går det till:

100% I MOLNET? FÖRSTUDIEN FIXAR VI

Är det dags? Grattis, allt börjar med en förstudie – och den fixar vi. Vad passar er, All-in cloud, on-prem eller en hybridlösning? När vi fått svaren på vilken lösning som passar er bäst är det bara att sätta igång. Men först alla fördelar och funktioner:

 

SKALBARHET

Äntligen kan du smidigt gå upp och ned i volym utan problem eftersom du betalar en fast månadskostnad per användare.

INGA INLÅSNINGAR

Retune Client bygger på Microsofts standardprodukter och har inga beroenden till tredjepartsleverantörer.

SENASTE IT-TEKNOLOGIN

Sitt inte fast i en statisk lösning, Retune Client bygger på modern teknik som kontinuerligt underhålls och uppdateras av vårt expertteam.

CORE BUSINESS UTAN AVBROTT

Användarna arbetar och samarbetar smartare överallt, utan komplexa inställningar och serverupplägg. Skulle datorn krascha utanför kontoret, är det bara att ominstallera den. Och tillsammans med Office 365 är användaren igång inom några minuter. Genom den webbaserade självbetjäningsportalen kan de smidigt lösa sina egna ärenden.

SÄKERT, TESTAT OCH KLART

Slösa inte tid på att hänga med i utvecklingen av nya enheter, plattformar och uppdateringar. Du får tillgång till den senaste versionen av Windows och övriga applikationer som ingår i lösningen så att de fungerar med befintlig programvara. Allt enligt Microsoft best practice.

FARZAD AGHAZADEH

Försäljningschef/Head of Sales
Telefon: 070 912 66 11 070 912 66 11

ELISE VON ALEXY

Sales Representative
Telefon: 0709 12 66 30 0709 12 66 30
Scroll to top