PARTNERSKAP SOM GER DIG DET BÄSTA INOM IT

Våra partnerskap gör att vi snabbt kan erbjuda dig det bästa inom IT. Vi ordnar allt från hårdvara, logistik och utleverans av datorer – till förmånliga finansieringslösningar.

Retune, en Guldpartner

Vi är stolta över att vara Guldpartner inom Microsoft Molntjänster. Det är ett kvitto och en försäkran på vår kompetens, erfarenhet och täta samarbete med Microsoft.

IT-säkerhet

Inom IT-säkerhet samarbetar vi med säkerhetsleverantören, Sophos.

RETUNE, EN PLATINUM PARTNER

Retune är idag Sophos största platinum partner i Sverige. Det ger dig många fördelar när du behöver säkra din IT-miljö. Med vår kunskap hjälper vi ditt företag att hitta rätt lösningar .

TEKNISK KOMPETENS

Vi har ett flertal certifierade tekniker med hög kompetens inom Sophos teknologi, det innebär att vi kan hjälpa dig med både uppsättning och support. Vi finns tillgängliga genom hela din beslutsprocess före, under och efter en affär.

Om behov finns kan vi hantera den säkerhetslösning du behöver centralt mot en fast månadskostnad.

Så hjälper vi våra kunder

IT SOM TJÄNST

Förvaltning. Vi tar hand om allt.

Öka flexibiliteten, sänk kostnaderna och fokusera på kärnverksamheten. Låt Retune ta ansvar för din IT-enhet och gör tekniken till er konkurrensfördel.

Kontakta oss nu »

IT-PROJEKT

Gå från ett läge till ett bättre.

Har du ett tidsbegränsat IT-projekt och behöver specialistkompetens? Vi ser till att ditt projekt når sitt mål och syfte i tid.

Så lyckas du med ditt projekt »

IT-KOMPETENS

Sthlms bästa IT-konsulter.

Behöver du en eller fler experter? Vi är inte bara bra på att ha de skickligaste, vi är också bra på att matcha rätt person och företag.

Få hjälp av en IT-expert »

Scroll to top