”Retune har bra rykte i branschen”

Det goda ryktet, medarbetarna och möjligheten att utvecklas gjorde att hon valde Retune. Här får du veta mer om vår nya IT-projektledare, Lotta Pihlgren.

Hej Lotta, vad roligt att ha med dig i truppen. Du är efterlängtad! Vi vill veta mer om dig och varför du valt att komma till oss på Retune.
Hej, så kul! Självklart berättar jag mer om mig själv. Min uppgift på Retune är projektledare och en av anledningarna till att jag gick hit är för att jag vill fortsätta att utvecklas. Och det kan jag göra här, både som intern och extern projektledare. Så det ska bli väldigt spännande.

Efter att ha varit på några intervjuer insåg jag vilken härlig personal som finns här, och det blev avgörande.

Vad roligt att höra. Hur kom du i kontakt med Retune?
För att göra en lång historia kort, min före detta kollega arbetar på Retune och tipsade mig om bolaget. Jag gick hit för att träffa HR och fastnade direkt. Dessutom hörde jag av en bekant att Retune har ett bra rykte i branschen.

Vad ser du fram emot och vad är ditt främsta mål hos Retune?
Jag ser fram emot alla roliga projekt, att få arbeta som konsult och lära känna alla kollegor samt att se Retune växa.

Mitt mål är att få vara med i Retunes utveckling och själv utvecklas i arbetet och ha roligt ”till the end”.

Det låter som ett härligt, långsiktigt mål och givande mål. Vi är glada att du är här och välkomnar dig varmt, Lotta. Du har knappt varit här i en vecka, men redan hunnit sätta klorna i många saker, det gillar vi!  Välkommen.

Scroll to top